fredag 27. september 2019

UTFLUKT: Uten tv (t.o.m.26okt)

Jeg levde lenge uten tv, rundt 10 år, men anledningen å få en gratis en, gjorde at jeg nå har hatt en hos meg det siste året.
  Problemet med å ikke ha tv, er at du ikke automatisk bruker tiden bedre. En føler likevel trangen til å fylle tomrommet. Så, som mange andre jeg kjenner, ble det en del serier etc på pc'en. Sannheten er at jeg aldri lærte meg å ta tiden til hjelp for å etablere de gode vanene. 
- Nå har, igjen, tv/film-titting blitt et "problem". Sene netter med, som regel, gamle filmer. Jeg har lyst til å se om jeg kan få noen bedre vaner ved å nekte meg selv tv for en måned. 


Så målet er i første omgang å ikke ta av dette ødelagte håndlkleet. 
- Som for øyeblikket får ta rollen som abstrakt kunst.

UTFLUKT(mndsprosjekt)

For august hadde jeg som mål å klare meg uten koffein. Det var ikke enkelt, siden jeg drakk altfor mye kaffe, samt brukte kaféer som studiested.
Men det gikk, og selv om jeg fremdeles tar en kaffe i ny og ne, så har det blitt mindre. Jeg har også skiftet til andre, bedre, vaner, som å bruke biblioteket mer, og funnet nye ,kulinariske, perler i te, isteden. 
Jeg hadde vanskelighet med å merke noen større mentale forandringer. Men jeg innbiller at jeg ble mer av mitt gamle meg, der ideer flommet over. Om det var pga en dulmene effekt av kaffe, eller at jeg nå en sjelden gang gikk nye veier, skal ikke sies for sikkert. Men hva som er sikkert, er at det ga mersmak.