mandag 29. juli 2013

Sykkelferie søndag 21

Var oppe kl8, og vi ble positivt stemt ta det viste seg at vind og regn hadde stoppet. Men det holdt i et kvarter.. Så det ble med "soving" de neste timene. Kl15 orket vi ikke mer, det var heller ikke for ille, litt yr. Tok en rast i Å med nybakte kanelboller. En stund etter Moskenes tok henrik seg en vask i en fjellbekk, litt lenger, der det var mange broer i mellom, tok vi oss en fiskeburger.


Forbi, så var tunnelen stengt, men det ble ikke bedre etter, da det var veiarbeide de neste kilometerne. Vi vurderte midtveis å overnatte under en kampstein, men det ble med at vi tok en klatretur opp i lia.

Vi slo fra oss også å sove i et betongelement, som var lagt sammen med annet materiale for veibyggingen. Ble overrasket over å finne et avfallsdeponi med mye søppel liggende i strandkanten ved siden av.

Vi kom oss videre, klokken var vel rundt 10. Nå bar det innenlands, og til slutt ankom vi Ramberg. Her fant vi en tilgriset gapahuk ved standa, som vi bosatte. Med sinnrike klessnorer og hengekøyer, kom vi oss i havn rundt kl 3.


 

Ingen kommentarer: